Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Δευτέρα 25/07/16 - 6η εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Δευτέρα 25/07/16 - 6η εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 21/07/2016 09:49 #1

  • tsagio
  • Το Άβαταρ του/της tsagio
  • Offline
  • Συντονιστής
  • Δημοσιεύσεις: 1353


Αγαπητά μέλη, την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η 6η αιμοδοσία του Tmaxclub.gr.

H εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές. Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι ακόμη μία πραγματικότητα στην χώρα που ζούμε και αποτελεί μια κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο. Γι' αυτό, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο απ' την εθελοντική αιμοδοσία, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι' αυτόν που το δέχεται.

Το απόθεμα αίματος που δημιουργείται και είναι διαθέσιμο στην καρτέλα του tmaxclub.gr, θα είναι δυνατό να διατεθεί άμεσα σε όλα τα ενεργά μέλη του club μας αρκεί να το αιτηθούν μέσω του φόρουμ είτε πρόκειται για τους ίδιους ή για κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο. Φυσικά θα δοθεί προτεραιότητα σε μέλη τα οποία έχουν συμμετάσχει ενεργά στην αιμοδοσία.

Το ραντεβού μας για τη Δευτέρα είναι στις 17:00 στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Οι ώρες απογευματινής αιμοδοσίας είναι 17:00-19:00, οπότε αν κάποιος δεν προλαβαίνει στις 17:00, μπορεί να έρθει και αργότερα.

Για την απογευματινή αιμοδοσία πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 3 ώρες από το μεσημεριανό φαγητό.



Να πούμε βέβαια ότι εμείς κανονίζουμε μια συγκεκριμένη μέρα για να πάμε όλοι μαζί....αν κάποιους δεν τους βολεύει, μπορούν να πάνε οποιαδήποτε άλλη μέρα!

στο Ιπποκράτειο οι ώρες αιμοδοσίας είναι: Δευτέρα με Παρασκευή 08:30-13:30 και 17:00-19:00, Σάββατο και Κυριακή 09:00-12:00 και στην καρτέλα απλά τσεκάρετε το "Εθελοντής για σύλλογο" και δίπλα γράφετε "Tmaxclub.gr"

μπορείτε να πάτε και σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο της χώρας έχει κέντρο αιμοδοσίας, απλά θα γράψετε ότι είναι για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης δια λογαριασμό του Tmaxclub.gr

ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΠΡΩΙΝΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!
Τελευταία διόρθωση: 21/07/2016 09:50 από tsagio.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.