Πετυχαινω srv στον περιφερειακο ευοσμου-ηλιουπολης...ξεκιναμε χαλαρα κ περιμενω...δεν ανοιγει...με το που με περναει κανα 2-3 μηχανακια βλεπω το λαστιχο του να σπινιαρει κ να ψαρακωνεται!
Αμαν εδω ειμαστε λεω μεσα μου! Ταπα κ γω! Καταφερνω να μαζεψω τα 2 κ του παιρνω τον αερα....μηδενιζουμε στο 1μηχανακι μπροστα αυτος κ μεχρι τα 170 καροτσι εκει πισω του!!!! Αφου εψαχνε τους καθρεπτες του να με δει κ δεν το πιστευε! Κοβουμε πιο κατω κ τι μου λεει ρε παιδια;;;
Σου αρεσε η σκονη μου;;;; Να για κατι τμαξακιδες σαν κ σενα το εκανα που το παιζουν γρηγοροι!!!
Μα ρε φιλε του λεω εχεις 850 κ εχω 500 κ μεχρι τα 170 καροτσι σε πηγαινα κ ασε που ανοιξαμε μετα τα 40-50 αν ημασταν απο μηδεν θα εβλεπες του λεω.....
Να μου λεει για να σε δω κ σταματαει στο πρασινο για να τα δωσουμε απο σταση. Σταματαω κ γω χαμογελοντας λεω....τωρα θα δεις...
Ανάβει πρασινο κ τον εχω 3 μηχανακια μεχρι τα 120 κ δεν με μαζευει με την καμμια! Εκοψα μετα γιατι ειχε κινηση.....
Αν δεν ειχε αμαξια θα σε περνουσα μου λεει.....
Δεν ειπα τπτ παρα μονο χαμογελουσα....των ρωτησα τι φοραει. Jcosta κ συμπλεκτη πουλει
Εχεις κ μοτερ πειράξει μου λεει;;;
Οχι ρε φιλε του λεω...βαριατορ φ-π-ε....δεν με πιστευε....αλλα χ@στηκα να σας πω.....αχαχαχα
Α ρε Χατζάκο....αν είχα το δικό σου θα έκλαιγε τώρα...